Universele zwembad filtersUniversele zwembad filters

Waarom een universele zwembad filter?

Oude universele zwembad filters (cartouchefilters en zandfilters) zijn duur, lastig schoon te maken en vaak moeilijk te bestellen. Azure.nl is leverancier van een nieuw vooruitstrevend en duurzaam alternatief voor de traditionele universele zwembad filters en zandfilters: Fibalon.
 

Hoe gebruik je universele zwembad filters?

Universele Cartouchefilters
Zeer eenvoudig; open het filterhuis en verwijder het de cartouchefilter. Deponeer het Fibalon materiaal in het bijgeleverde netje en vul het filterhuis. Verdeel de ballen zonder deze aan te drukken. Sluit de universele filter af en u bent klaar voor gebruik.

Universele Zandfilters
Zeer eenvoudig; open het filterhuis en verwijder het zand. Vul de universele zwembad filter met Fibalon en verdeel de ballen zonder deze aan te drukken. Sluit de filter af en u bent klaar voor gebruik.

Cartouchefilter     Zandfilter

Waarvoor zijn universele zwembad filters geschikt?

Fibalon kan worden gebruikt als spa filter maar ook als jacuzzi filter, whirlpool filter en natuurlijk als universele zwembadfilter.

Bij Intex en Bestway zwembadfilters en voor de meeste spa's kunt u het beste het gratis bijgeleverde netje gebruiken. Dan kunnen de filterballen niet in de leiding komen. 

Bestel nu een Fibalon spa filter