Intex zwembadpompen

De Intex zwembadpomp is één van de belangrijkste onderdelen van het zwembad. De Intex zwembadpomp zuigt het water uit het zwembad voor meerdere doeleinden. De Intex zwembadpomp kan worden gebruikt voor de zwembadverwarming maar ook voor het reinigen van het zwembad. Ze Intex zwembadpomp kan worden aangesloten op een zandfilter. Hiernaast kunnen sommige Intex zwembadpompen ook de desinfectie aansturen. 

Wat voor Intex zwembadpomp moet ik hebben?

Bij een Intex zwembadpomp voor filtering van het water met behulp van een zandfilter, is het doel om het zwembadwater binnen maximaal 4 uur rond te pompen. Om de juiste Intex zwembadpomp te kunnen kiezen moet je dus weten wat de inhoud van je zwembad is. Deel het aantal kubieke meters water door het aantal uur dat het water moet worden rondgepompt, dan weet u hoeveel kubiekemeter water de pomp minimaal moet kunnen pompen. Voorbeeld: u heeft een zwembad van 16m3, dan heeft u een Intex zwembadpomp van minimaal 16:4 = 4m3/h nodig. m3/h staat voor het aantal kubiekemeters per uur.

Intex zwembadpomp kopen

Hieronder een overzicht van alle Intex zwembadpompen die online te koop zijn. Klik op de Intex zwembadpomp voor meer informatie of om de Intex zwembadpomp te bestellen.