Zwembad warmtepomp Eco+ 5585,00
Status: Leverbaar.

Zwembad warmtepomp Eco+ 5 online

Een warmtepomp is de beste methode om uw zwembadwater te verwarmen. Deze ECO+ 5 warmtepomp kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, energiezuinig en vorstbestendig. De ECO+ warmtepomp houdt uw zwembad warm bij een omgevingstemperatuur van 7 tot 40 graden. Dit betekent overigens niet dat de warmtepomp tot 40 graden opwarmt. De verwarmingscapaciteit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Door de hoge kwaliteit van de compressor en ventilator produceert deze warmtepomp opvallend weinig geluid. De ECO+ 5 warmtepomp is geschikt voor zwembaden tot 20.000 liter.


Let op: de warmtepomp wordt geleverd exclusief aansluitset, deze kunt u hier
bestellen.

De Zwembad warmtepomp ECO+ 5 is een warmtepomp uit de ECO+ serie. Deze serie bestaat uit 5 modellen met oplopende capaciteit. Zo kunt u bij Zwembadgigant voor elk type zwembad een juiste warmtepomp aanschaffen. Kenmerkend voor de ECO+ warmtepompen is de energiezuinigheid. Om 1000 liter water 1 graad te verwarmen kost dat ongeveer 1,16 kw. Let bij de aanschaf vooral op de bijbehorende zwembadgrootte. Om het zwembadwater effectief te verwarmen is het belangrijk dat de warmtepomp voldoende capaciteit heeft. In onderstaande kolom vind u daarom een opgave van de maximale zwembadgrootte bij elke warmtepomp.


Maximale zwembadgrootte: 20.000 liter

Minimale pompsterkte: 4,5 m3 per uur

Vermogen: 1,05 KW

Gemiddeld stroomverbruik: 5 Ampere

Geluidssterkte (10 meter afstand): 48 Decibel

Materiaal warmtewisselaar: Titanium

Gewicht: 39 kg


Let op: de warmtepomp wordt geleverd exclusief aansluitset, deze kunt u hier
bestellen.


Van de ECO+ warmtepompen is een uitgebreide handleiding beschikbaar. Deze wordt met de warmtepomp meegeleverd, maar kunt u ook online inzien.

- Klik hier
om de handleiding van deze ECO+ warmtepomp te downloaden

 


Zwembad warmtepomp Eco+ 5 kopen