Zwembad Polyester Fonteyn Tenerife 500 x 300 x


6% korting Zwembad Polyester Fonteyn Tenerife 500 x 300 x online kopen

Van € 5.200,00   Voor 4.900,00
Status: Leverbaar.

Zwembad Polyester Fonteyn Tenerife 500 x 300 x online

Heeft u dit zwembad op het oog en wilt u daar meer over weten? Klop dan aan bij de deskundige adviseurs. Zij kunnen u helpen aan het bad dat aan al uw wensen voldoet. Het grote voordeel is dat de inbouwdelen van polyester zwembaden vooraf voor u kunnen worden gemonteerd, waardoor uw zwembad snel kan worden geplaatst. Voor u het weet geniet u ervan in uw eigen tuin. De wanden van de polyester zwembaden bestaan uit 4 lagen:Laag 1 is een gelcoat. Het gaat om een extra gladde coating die ervoor zorgt dat de wanden mooi schoon blijven (vuilafstotend). Laag 2 is een vinylester, wat een soort vloeibare hars is die ervoor zorgt dat de gelcoat met het polyester vermengd wordt. Dit zorgt voor een extra lange levensduur. Laag 3 is een polyester versterkt met glasvezel. De constructie is hierdoor enorm sterk, wat betekent dat het bad makkelijk en veilig te plaatsen is. Bovendien bent u verzekerd van een lange levensduur. Laag 4 is een PU isolatieschuim. Dit houdt in dat uw zwembad volledig wordt ingeschuimd, waarbij de bodem ook wordt meegenomen. U kunt er hierdoor zeker van zijn dat uw zwembad voorzien is van een goede isolatiewaarde. Uw zwembad zal lekker warm blijven en u bespaart flink wat energie.Het resultaat van deze vier lagen is dat er een zwembad van topkwaliteit geleverd kan worden, waarmee u nog jarenlang zwemplezier zult beleven! Buitengewoon genieten.

 

LET OP: MEGA ACTIE wegens grootschalige inkoop nu extra gunstige prijzen deze prijzen zijn geldig tot de voorraad strekt.
Fonteyn Outdoor Living Mall is de specialist als het gaat om polyester zwembaden.
Wij zwembad specialisten kunnen u vakkundig adviseren in het kiezen van uw polyester zwembad.

Wij hebben als grote voordeel dat wij bij alle polyester zwembaden vooraf de montage van de inbouwdelen kunnen verzorgen, dit betekend dat uw zwembad heel snel geplaatst kan worden en u snel kunt genieten van uw zwembad.
Ook kunnen wij uw zwembad in iedere gewenste Ral kleur aanleveren zodat u uw eigen polyester zwembad aan kunt passen aan de andere kleuren van uw tuin.Specificaties van het polyester zwembad Tenerife:
Afmetingen: 500 x 300 x 145 cmHet zwembad Tenerife is opgebouwd uit de volgende 4 lagen:


  • Laag 1 is een gelcoat, dit is een extra gladde coating die ervoor zorgt dat de wanden mooi schoon blijven (vuilafstotend)

  • Laag 2 is een vinylester, dit is een soort vloeibare hars die ervoor zorgt dat de Gelcoat met het polyester vermengd word, dit zorgt voor een extra lange levensduur.

  • Laag 3 is een Polyester versterkt met glasvezel, dit polyester zwembad is voorzien van een met glasvezel versterkt polyester, deze zorgt voor een enorm sterke constructie waardoor het bad gemakkelijk en veilig te plaatsen is en u bent ook nog eens verzekerd van een lange levensduur.

  • Laag 4 is een PU isolatie schuim, uw zwembad word rondom volledig ingeschuimd dus ook de bodem.
    hierdoor bent u verzekerd van een supergoede isolatie waarde zodat het water van uw zwembad heerlijk warm blijft en ook nog eens veel energie bespaard.

Dit bovenstaande geheel zorgt ervoor dat u echt een kwaliteits zwembad in uw tuin heeft liggen die U de garantie van jarenlang zwemplezier biedt.

Artikelnummer 600179

EAN-Code 8718836535505

Interne code ZwembadGST4

Gewicht 505.0000

Type Zwembad Inbouw zwembad

Type Wand Zwembad polyester

Afmeting 500 cm x 300 cm x 145 cm


Zwembad Polyester Fonteyn Tenerife 500 x 300 x kopen