Robot stofzuiger Zenit 30 Liberty Dolphin


Robot stofzuiger Zenit 30 Liberty Dolphin online kopen

2.495,00
Status: Leverbaar.

Robot stofzuiger Zenit 30 Liberty Dolphin online

De Zenit 30 Liberty combineert de vrijheid van een snoerloze robot en superieure reinigings prestaties. Deze automatische zwembadstofzuiger is bedoeld voor zwembaden tot een lengte van 15 meter. Doordat de Zenit 30 Liberty snoerloos is, is het ideaal voor zwembaden met onregelmatige vormen. Daarnaast wordt er een afstandbediening meegeleverd. Kortom, een zwembadrobot met veel mogelijkheden! Alle robots van Zenit worden gekenmerkt door:De Clever Clean-technologie, een programma dat de verplaatsing van de robot optimaliseert, Een volledige en effectieve borstelreiniging van het zwembad, Een gepatenteerd systeem dat voorkomt dat het snoer ongewenst oprolt, Via de bovenzijde bereikbare filterroosters; gemakkelijk te verwijderen en te reinigen, zodat het onderhoud van de Zenit-robots eenvoudig is. De voordelen:Intelligent: door de vorm en de grootte van uw zwembad te berekenen staat de Zenit 30 Liberty robot garant voor een efficiënte schoonmaak van uw zwembad. Meer efficiëntie en tijdsbesparing: terwijl de borstels het vuil losmaken van de vloer, trappen en wanden, zuigt de krachtige rotor het afval op. Volledig automatisch: de reiniger heeft geen zak of externe slang nodig. Zodra het programma is voltooid stopt de reiniger automatisch. Extra gebruiksgemak dankzij afstandbediening en de snoerloze robot. Reinigt uw volledige zwembad in 1,5 uur of minder. Specificaties:Geschikt voor zwembaden tot een lengte van 8 meter, Functie: Bodem, Type filter: Filtermand, Toegang tot filter: Bovenzijde, Kabellengte: Geen, deze robot bevat een accu, Reinigingsduur: 1,5 uur, Garantie: 2 jaar, Gewicht: 6,3 kg

 

De Zenit 30 Liberty combineert de vrijheid van een snoerloze robot en superieure reinigings prestaties. Deze automatische zwembadstofzuiger is bedoeld voor zwembaden tot een lengte van 15 meter. Doordat de Zenit 30 Liberty snoerloos is, is het ideaal voor zwembaden met onregelmatige vormen. Daarnaast wordt er een afstandbediening meegeleverd. Kortom, een zwembadrobot met veel mogelijkheden!
Alle robots van Zenit worden gekenmerkt door:


 • De Clever Clean-technologie, een programma dat de verplaatsing van de robot optimaliseert

 • Een volledige en effectieve borstelreiniging van het zwembad

 • Een gepatenteerd systeem dat voorkomt dat het snoer ongewenst oprolt

 • Via de bovenzijde bereikbare filterroosters; gemakkelijk te verwijderen en te reinigen, zodat het onderhoud van de Zenit-robots eenvoudig is.

De voordelen:


 1. Intelligent: door de vorm en de grootte van uw zwembad te berekenen staat de Zenit 30 Liberty robot garant voor een efficiënte schoonmaak van uw zwembad.

 2. Meer efficiëntie en tijdsbesparing: terwijl de borstels het vuil losmaken van de vloer, trappen en wanden, zuigt de krachtige rotor het afval op.

 3. Volledig automatisch: de reiniger heeft geen zak of externe slang nodig. Zodra het programma is voltooid stopt de reiniger automatisch.

 4. Extra gebruiksgemak dankzij afstandbediening en de snoerloze robot.

 5. Reinigt uw volledige zwembad in 1,5 uur of minder.

Specificaties:


 1. Geschikt voor zwembaden tot een lengte van 8 meter

 2. Functie: Bodem

 3. Type filter: Filtermand

 4. Toegang tot filter: Bovenzijde

 5. Kabellengte: Geen, deze robot bevat een accu

 6. Reinigingsduur: 1,5 uur

 7. Garantie: 2 jaar

 8. Gewicht: 6,3 kg

Artikelnummer 600779

Gewicht 2.0000

Merk SCP


Robot stofzuiger Zenit 30 Liberty Dolphin kopen