Robot stofzuiger Zenit 20 Dolphin - Maytronics1.399,00
Status: Leverbaar.

Robot stofzuiger Zenit 20 Dolphin - Maytronics online

De Zenit 20 is ideaal voor zwembaden tot 15 meter lengte. Voor een minimale investering krijgt u met de Zenit 20 de technologie van Dolphin voor een superieure reiniging van de bodem en de wanden van uw zwembad.De Zenit 20 beschikt over een krachtige interne pomp waarmee het zich kan vastzuigen aan de bodem. In plaats van de traditionele filterzakken bevat dit zwembadrobot twee filtercartridges, deze zijn vele malen makkelijker te reinigen. Er worden twee filtercartridges meegeleverd, één voor fijn vuil en één voor grof vuil. Daarnaast heeft de Dolphin Zenit 20 drie gecombineerde borstels, namelijk PVC lamellen en schuimborstels + 1 met dubbele versnelling. Dit voor een nog beter resultaat. De automatische bodemzuiger Zenit 20 bevat twee motoren voor de aandrijving, ook wordt er een transportwagen meegeleverd. Dit zwembadrobot is uitgerust met Gyro voor optimale navigatie, hierdoor pakt de robot echt alles mee. De navigatie is ook te besturen via een app (My Dolphin) die te downloaden is op uw telefoon.Specificaties:Functie: Bodem en wanden;, Type filter: Cartridge;, Aantal borstels: 3 borstels;, Toegang tot filter: Bovenzijde;, Kabellengte: 18 m;, Pompcapaciteit: 17 m³/uur;, Schoonmaaktijd: 2,5 uur;, Garantie: 3 jaar;, Afmetingen: 40 x 40 x 25 cm (L x B x H);, Gewicht: 10 kg. Inclusief:Swivel: De swivel zorgt ervoor dat de kabel niet in de war raakt. Standaard en transportwagen: De standaard is ervoor om je zwembadrobot netjes op te bergen en met de transportwagen kunt u het zwembadrobot gemakkelijk verplaatsen. Bovenlader: Door de bovenlader zijn de filtercartridges makkelijker toegankelijk en te verwijderen. 2 filtercartridges: Één voor fijn en één voor grof vuil.

 

Fonteyn zwembadrobots kenmerken zich door de hoge kwaliteit en uiterst nauwkeurige reiniging. Voor elk zwembad heeft Fonteyn een robot van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De robots hebben verschillende mogelijkheden tot reiniging. Van bodem tot wanden en van 1 uurs reiniging tot 3 uurs reiniging.


De Dolphin Zenit 20 is dan ook de perfecte robot voor uw zwembad. Deze zwembadrobot is een relatief kleine, betaalbare en eenvoudig te onderhouden robot met uitzonderlijk goede schoonmaakresultaten. Deze robot heeft een krachtige pomp (17m³ per uur) waardoor al het vuil gelijk wordt opgezogen en opgevangen in de filterbak.


Product kenmerken van de Zenit 20:


 • Reinigt de hele bodem

 • Reinigt de bodem in ca. 2,5 uur en schakelt hierna zelf uit

 • Zeer gemakkelijke bediening

 • Makkelijk onderhoud door bovenlader

 • 2 filtercartridges met een grote capaciteit in plaats van een filterzak voor optimaal gebruiksgemak

 • 3 borstels

 • 18 meter kabel

 • Pompcapaciteit: 17m³/uur

 • Geschikt voor alle inbouw zwembaden en alle type bekleding


Inclusief:


 • Swivel: De swivel zorgt ervoor dat de kabel niet in de war raakt.

 • Standaard: De standaard is ervoor om je zwembadrobot netjes op te bergen.

 • Bovenlader: Door de bovenlader zijn de filtercartidges makkelijker toegankelijk en te verwijderen.

 • 2 filtercartridges: Een voor fijn en een voor grof vuil. Zijn gemakkelijk te reinigen.

Artikelnummer 600427

Gewicht 1.0000


Robot stofzuiger Zenit 20 Dolphin - Maytronics kopen