Robot stofzuiger Thunder 10 CB Dolphin


Robot stofzuiger Thunder 10 CB Dolphin online kopen

799,00
Status: Leverbaar.

Robot stofzuiger Thunder 10 CB Dolphin online

De Thunder 10 CB, ook wel bekend als de Cosmos 10, is een automatische bodemreiniger voor privé zwembaden tot een lengte van 10 meter. Door de krachtige interne pomp (17 m³/uur) wordt bijna al het vuil direct opgezogen. Ook is de zwembadrobot Thunder 10 CB voorzien van een swivel, een swivel zorgt ervoor dat de kabel niet in de knoop komt. Tevens wordt deze zwembadstofzuiger geleverd met een handig transportwagentje.De voordelen:Intelligent: door de vorm en de grootte van uw zwembad te berekenen staat de Thunder 10 CB Dolphin robot garant voor een efficiënte schoonmaak van uw zwembad. Meer efficiëntie en tijdsbesparing: terwijl de borstels het vuil losmaken van de vloer, zuigt de krachtige rotor het afval op. Volledig automatisch: de reiniger heeft geen zak of externe slang nodig. Zodra het programma is voltooid stopt de reiniger automatisch. Gebruiksgemak met dank aan de meegeleverde swivel, filtercatridges en het transportkarretje. Plug & Play, stekker erin, aanzetten en de robot begint met het schoonmaken van uw zwembad. Specificaties:Geschikt voor zwembaden tot een lengte van 10 meter, Functie: Bodem, Type filter: Cartridge, Aantal borstels: 2 PVC borstels, Toegang tot filter: Onderzijde, Kabellengte: 18 meter, Pompcapaciteit: 17m³/uur, Schoonmaaktijd: 3 uur, Garantie: 2 jaar

 

De Thunder 10 CB, ook wel bekend als de Cosmos 10, is een automatische bodemreiniger voor privé zwembaden tot een lengte van 10 meter. Door de krachtige interne pomp (17 m³/uur) wordt bijna al het vuil direct opgezogen. Ook is de zwembadrobot Thunder 10 CB voorzien van een swivel, een swivel zorgt ervoor dat de kabel niet in de knoop komt. Tevens wordt deze zwembadstofzuiger geleverd met een handig transportwagentje.


De voordelen:


 1. Intelligent: door de vorm en de grootte van uw zwembad te berekenen staat de Thunder 10 CB Dolphin robot garant voor een efficiënte schoonmaak van uw zwembad.

 2. Meer efficiëntie en tijdsbesparing: terwijl de borstels het vuil losmaken van de vloer, zuigt de krachtige rotor het afval op.

 3. Volledig automatisch: de reiniger heeft geen zak of externe slang nodig. Zodra het programma is voltooid stopt de reiniger automatisch.

 4. Gebruiksgemak met dank aan de meegeleverde swivel, filtercatridges en het transportkarretje.

 5. Plug & Play, stekker erin, aanzetten en de robot begint met het schoonmaken van uw zwembad.

Specificaties:


 1. Geschikt voor zwembaden tot een lengte van 10 meter

 2. Functie: Bodem

 3. Type filter: Cartridge

 4. Aantal borstels: 2 PVC borstels

 5. Toegang tot filter: Onderzijde

 6. Kabellengte: 18 meter

 7. Pompcapaciteit: 17m³/uur

 8. Schoonmaaktijd: 3 uur

 9. Garantie: 2 jaar

Artikelnummer 600776

Gewicht 2.0000

Merk SCP


Robot stofzuiger Thunder 10 CB Dolphin kopen