Robot stofzuiger Dolphin Pro X 2 - Gecombineerde borstel2.640,00
Status: Leverbaar.

Robot stofzuiger Dolphin Pro X 2 - Gecombineerde borstel online

De robot Dolphin Pro X 2 met gecombineerde borstel is de ideale stofzuiger voor zwembaden met een lengte van 25 meter. In 4, 6 of 8 uur (instelbaar) wordt uw zwembad gereinigd, inclusief bodem, wanden en waterlijn. Door middel van de ingebouwde gyroscoop is de Pro X 2 effectief, het scant uw zwembad en aan de hand daarvan maakt de robot het zwembad schoon. Met de actieve borstels en de fijne filters kan de Pro X 2 zelfs algen en bacteriën uit het water filteren.De voordelen:Intelligent: door de vorm en de grootte van uw zwembad te berekenen staat de Dolphin Pro X 2 robot garant voor een efficiënte schoonmaak van uw zwembad. Meer efficiëntie en tijdsbesparing: terwijl de borstels het vuil losmaken van de vloer, de wanden en de trappen, zuigt de krachtige rotor het afval op. Volledig automatisch: de reiniger heeft geen zak of externe slang nodig. Zodra het programma is voltooid stopt de reiniger automatisch. Wordt geleverd met een filterzak. Gebruiksvriendelijk dankzij de swivel en de afstandsbediening. Gecombineerde borstel waardoor minder slijtage en kans op scheuren. Specificaties:Geschikt voor zwembaden tot een lengte van 25 meter, Functie: Bodem, wanden en waterlijn, Type filter: Filterzak, Aantal borstels: Gecombineerde borstel, Toegang tot filter: Onderzijde, Kabellengte: 30 meter, Pompcapaciteit: 17 m³/uur, Reinigingsduur: 4/6/8 uur (instelbaar), Garantie: 2 jaar, Gewicht: 11 kg

 

De robot Dolphin Pro X 2 met gecombineerde borstel is de ideale stofzuiger voor zwembaden met een lengte van 25 meter. In 4, 6 of 8 uur (instelbaar) wordt uw zwembad gereinigd, inclusief bodem, wanden en waterlijn. Door middel van de ingebouwde gyroscoop is de Pro X 2 effectief, het scant uw zwembad en aan de hand daarvan maakt de robot het zwembad schoon. Met de actieve borstels en de fijne filters kan de Pro X 2 zelfs algen en bacteriën uit het water filteren.


De voordelen:


 1. Intelligent: door de vorm en de grootte van uw zwembad te berekenen staat de Dolphin Pro X 2 robot garant voor een efficiënte schoonmaak van uw zwembad.

 2. Meer efficiëntie en tijdsbesparing: terwijl de borstels het vuil losmaken van de vloer, de wanden en de trappen, zuigt de krachtige rotor het afval op.

 3. Volledig automatisch: de reiniger heeft geen zak of externe slang nodig. Zodra het programma is voltooid stopt de reiniger automatisch.

 4. Wordt geleverd met een filterzak.

 5. Gebruiksvriendelijk dankzij de swivel en de afstandsbediening.

 6. Gecombineerde borstel waardoor minder slijtage en kans op scheuren.

Specificaties:


 1. Geschikt voor zwembaden tot een lengte van 25 meter

 2. Functie: Bodem, wanden en waterlijn

 3. Type filter: Filterzak

 4. Aantal borstels: Gecombineerde borstel

 5. Toegang tot filter: Onderzijde

 6. Kabellengte: 30 meter

 7. Pompcapaciteit: 17 m³/uur

 8. Reinigingsduur: 4/6/8 uur (instelbaar)

 9. Garantie: 2 jaar

 10. Gewicht: 11 kg

Artikelnummer 600780

Gewicht 2.0000

Merk SCP


Robot stofzuiger Dolphin Pro X 2 - Gecombineerde borstel kopen