Robot stofzuiger Cosmos 30 CB Dolphin


Robot stofzuiger Cosmos 30 CB Dolphin online kopen

989,00
Status: Leverbaar.

Robot stofzuiger Cosmos 30 CB Dolphin online

Het ultieme onder de zwembadrobots. De Cosmos 30 CB is één van de meest complete zwembadrobots en geschikt voor zwembaden tot een lengte van wel 12 meter. Het beschikt over twee aandrijfmotoren en een afstandbediening, zij maken het mogelijk om deze robot naar de moeilijk bereikbare plekken te besturen. Daarnaast bevat de robot Cosmos 30 CB een CleverClean systeem waarmee de zwembadrobot zelf het zwembad scant en vervolgens begint met schoonmaken.De voordelen:Intelligent: door de vorm en de grootte van uw zwembad te berekenen staat de Cosmos 30 CB robot garant voor een efficiënte schoonmaak van uw zwembad. Meer efficiëntie en tijdsbesparing: terwijl de borstels het vuil losmaken van de vloer, de wanden en de trappen, zuigt de krachtige rotor het afval op. Volledig automatisch: de reiniger heeft geen zak of externe slang nodig. Zodra het programma is voltooid stopt de reiniger automatisch. Wordt geleverd met een afstandbediening en een transportkarretje. Voorzien van filtercartridge. Licht van gewicht waardoor gebruiksvriendelijk. Gemakkelijke bediening met aan/uit knop. Specificaties:Geschikt voor zwembaden tot een lengte van 12 meter, Functie: Bodem en wanden, Type filter: Cartridge, Aantal borstels: 2 borstels, Toegang tot filter: Onderzijde, Kabellengte: 18 meter, Pompcapaciteit: 17 m³/uur, Reinigingsduur: 1 of 3 uur (naar keuze), Garantie: 2 jaar, Afmetingen: 42 x 40 x 25 cm (L x B x H), Gewicht: 11 kg

 

Het ultieme onder de zwembadrobots. De Cosmos 30 CB is één van de meest complete zwembadrobots en geschikt voor zwembaden tot een lengte van wel 12 meter. Het beschikt over twee aandrijfmotoren en een afstandbediening, zij maken het mogelijk om deze robot naar de moeilijk bereikbare plekken te besturen. Daarnaast bevat de robot Cosmos 30 CB een CleverClean systeem waarmee de zwembadrobot zelf het zwembad scant en vervolgens begint met schoonmaken.


De voordelen:


 1. Intelligent: door de vorm en de grootte van uw zwembad te berekenen staat de Cosmos 30 CB robot garant voor een efficiënte schoonmaak van uw zwembad. 

 2. Meer efficiëntie en tijdsbesparing: terwijl de borstels het vuil losmaken van de vloer, de wanden en de trappen, zuigt de krachtige rotor het afval op.

 3. Volledig automatisch: de reiniger heeft geen zak of externe slang nodig. Zodra het programma is voltooid stopt de reiniger automatisch.

 4. Wordt geleverd met een afstandbediening en een transportkarretje.

 5. Voorzien van filtercartridge.

 6. Licht van gewicht waardoor gebruiksvriendelijk.

 7. Gemakkelijke bediening met aan/uit knop.

Specificaties:


 1. Geschikt voor zwembaden tot een lengte van 12 meter

 2. Functie: Bodem en wanden

 3. Type filter: Cartridge

 4. Aantal borstels: 2 borstels

 5. Toegang tot filter: Onderzijde

 6. Kabellengte: 18 meter

 7. Pompcapaciteit: 17 m³/uur

 8. Reinigingsduur: 1 of 3 uur (naar keuze)

 9. Garantie: 2 jaar

 10. Afmetingen: 42 x 40 x 25 cm (L x B x H)

 11. Gewicht: 11 kg

Artikelnummer 600775

Gewicht 2.0000

Merk SCP


Robot stofzuiger Cosmos 30 CB Dolphin kopen