Robot stofzuiger Cosmos 20 CB Dolphin


Robot stofzuiger Cosmos 20 CB Dolphin online kopen

899,00
Status: Leverbaar.

Robot stofzuiger Cosmos 20 CB Dolphin online

Deze zwembadrobot is een bodem- en wandreiniger voor baden tot een lengte van ongeveer 10 meter. De Cosmos 20 CB is een Plug & Play robot; dit brengt veel gebruiksgemak met zich mee, u doet de stekker erin en de Cosmos 20 CB begint met het schoonmaken van uw zwembad. Daarnaast heeft de robot stofzuiger een CleverClean systeem waarmee de Cosmos 20 CB zelf het zwembad scant en deze automatisch volgt. Wanneer de schoonmaakronde voltooid is schakelt de zwembadrobot zichzelf uit.De voordelen:Intelligent: door de vorm en de grootte van uw zwembad te berekenen staat de Cosmos 20 CB robot garant voor een efficiënte schoonmaak van uw zwembad. Meer efficiëntie en tijdsbesparing: terwijl de borstels het vuil losmaken van de vloer, de wanden en de trappen, zuigt de krachtige rotor het afval op. Volledig automatisch: de reiniger heeft geen zak of externe slang nodig. Zodra het programma is voltooid stopt de reiniger automatisch. Wordt geleverd met een transportkarretje. Voorzien van filtercartridge. Licht van gewicht waardoor gebruiksvriendelijk. Gemakkelijke bediening met aan/uit knop. Specificaties:Geschikt voor zwembaden tot een lengte van 10 meter. Functie: Bodem en wanden, Type filter: Cartridge, Aantal borstels: 2 borstels, Toegang tot filter: Onderzijde, Kabellengte: 18 meter, Pompcapaciteit: 17 m³/u, Reinigingsduur: 2,5 uur, Garantie: 2 jaar, Afmetingen: 42 x 40 x 25 cm (L x B x H), Gewicht: 10 kg

 

Deze zwembadrobot is een bodem- en wandreiniger voor baden tot een lengte van ongeveer 10 meter. De Cosmos 20 CB is een Plug & Play robot; dit brengt veel gebruiksgemak met zich mee, u doet de stekker erin en de Cosmos 20 CB begint met het schoonmaken van uw zwembad. Daarnaast heeft de robot stofzuiger een CleverClean systeem waarmee de Cosmos 20 CB zelf het zwembad scant en deze automatisch volgt. Wanneer de schoonmaakronde voltooid is schakelt de zwembadrobot zichzelf uit.


 De voordelen:


 1. Intelligent: door de vorm en de grootte van uw zwembad te berekenen staat de AquaVac 300 robot garant voor een efficiënte schoonmaak van uw zwembad.

 2. Meer efficiëntie en tijdsbesparing: terwijl de rollen het vuil losmaken van de vloer, de wanden en de trappen, zuigt de krachtige rotor het afval op.

 3. Volledig automatisch: de reiniger heeft geen zak of externe slang nodig. Zodra het programma is voltooid stopt de reiniger automatisch.

 4. Wordt geleverd met een transportkarretje.

 5. Voorzien van filtercartridge.

 6. Licht van gewicht waardoor gebruiksvriendelijk.

 7. Gemakkelijke bediening met aan/uit knop.

 Technische kenmerken:


 1. Geschikt voor zwembaden tot een lengte van 10 meter.

 2. Functie: Bodem en wanden

 3. Type filter: Cartridge

 4. Aantal borstels: 2 borstels

 5. Toegang tot filter: Onderzijde

 6. Kabellengte: 18 meter

 7. Pompcapaciteit: 17 m³/u

 8. Reinigingsduur: 2,5 uur

 9. Garantie: 2 jaar

 10. Afmetingen: 42 x 40 x 25 cm (L x B x H)

 11. Gewicht: 10 kg

Artikelnummer 600774

Gewicht 2.0000

Lengte Nee

Breedte Nee

Hoogte Nee

Diepte Nee

EAN-Code Nee

Merk SCP


Robot stofzuiger Cosmos 20 CB Dolphin kopen