Pool Power Desinfectie Tabletten Long Mini 1 kg


52% korting Pool Power Desinfectie Tabletten Long Mini 1 kg online kopen


Van € 26,95   Voor 12,90
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 12 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 6,95 euro per bestelling
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 26,95 € 12,90

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  € 19,99 € 12,99

 • Bezorging door: DHL, PostNL
  Verzendkosten: 5,95 euro
  Bezorging: Binnen 2 tot 5 werkdagen
  € 17,90 € 13,20

 • Bezorging door: PostNL
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 13,95

 • Verzendkosten: Gratis van 49 euro
  € 24,95 € 14,95

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 19,95 € 16,96

 • Bezorging door: Kuehne+Nagel, UPS, DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 19,95 € 18,47

 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 18,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 18,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 21:00 besteld volgende dag in huis
  € 20,50

 • Bezorging door: PostNL, DHL, GLS of DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 20,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 24,49


Pool Power Desinfectie Tabletten Long Mini 1 kg online

Pool Power Long Mini Pool Power Mini zijn langzaam oplossende desinfectie tabletten (20 gram), die zorgen voor continu desinfectie van zwembadwater. Toelatingsnummer 11798 N. Altijd eerst de pH-waarde corrigeren tussen 7,2 en 7,6. Nooit mengen met andere (zwembad) chemicaliën. Bijzondere gevaren: oxiderend, bijtend. Uitsluitend gebruiken in combinatie met een chloordrijver. Verpakking 1 kg. Inhoud: 1 kg Tabletten die zorgen voor continu desinfectie van zwembadwater en algenbestrijding Toelatingsnummer: 11798 N Bijzondere gevaren: Oxiderend en Bijtend Materiaal verpakking: kunststof

 

Omschrijving van Speelgoeddirect

Een pot 1kg langzaam oplossende 20 grams chloortabletten voor desinfectie van het zwembadwater. Belangrijk is dat de pH-waarde op de juiste hoogte zit (7,2 - 7,6) voordat je chloortabletten gebruikt. Deze chloortabletten kunnen gebruikt worden in combinatie met een chloordrijver.

 

Omschrijving van Athleteshop

Trichloorisocyanuurzuur

Details:

 • 90% actief chloor, 20 grams tablet
 • Langzaam oplossende tabletten die zorgen voor een continue desinfectie
 • Deze chloortabletten kunnen gebruikt worden met de Speedy Zwembad Chlorinator

 

Omschrijving van Soundsandvisions nl

Natriumtrichloorcyanuraat, 90% actief chloor, 20 grams tablet. Langzaam oplossende tabletten die zorgen voor een continue desinfectie. Ideaal voor kleine baden en whirlpools. Deze chloortabletten kunnen gebruikt worden met de Speedy Pool Chlorinator

50 tabletten van 20 gram voor desinfectie en algenbestrijding
Inhoud 1 kg

 

Omschrijving van Easyoutlet

Chloortabletten zijn nog altijd het beste desinfectiemiddel voor uw zwembad. Wanneer het in de juiste verhouding wordt toegepast, zult u geen last hebben van irritaties of vervelende geurtjes.
e startdosering per m³ is (= 4,5 mg/l actief chloor) per 1.000 liter water. Na een dag of drie kan men met het normale onderhoud beginnen. Het chloorgehalte blijft niet constant, het chloor doet zijn werk in het water en verliest daardoor aan kracht. Hoeveel chloor verbruikt wordt hangt helemaal van de omstandigheden af. Regelmatig meten is zeer belangrijk!
ontroleer wekelijks het chloorgehalte van zwembadwater tegelijk met de Ph waarde. Bij zeer warm weer wordt geadviseerd vaker te controleren. De ideale Chloor waarde ligt rond de 1.5 g/m3.
elke zwembadchemicaliën u ook gebruikt, u dient altijd te beginnen met het testen van het chloor en de PH waarde. De kwaliteit van uw zwembadwater staat of valt met een juiste verhouding chloor en PH waarde. Dit is van groot belang om het chloor dat u toevoegt ook effectief te laten werken.
e ideale PH waarde ligt tussen de 7 en 7.2 (behalve bij kalkhoudend water mag de PH niet hoger zijn dan 7).
s uw PH waarde b.v. 7.8 dan zult u PH - aan het water moeten toevoegen.
s uw PH waarde b.v. 6.8 dan zult PH + aan het water moeten toevoegen.
hloortabletten lang: Gestabiliseerd chloor in de vorm van een 20 grams tablet. Het wordt gebruikt om het chloorpeil in stand te houden.
richloorisocyanuurzuur, 90% actief chloor, 20 grams tablet. Langzaam oplossende tabletten die zorgen voor een continue desinfectie. Deze chloortabletten kunnen gebruikt worden met de Chlorinator.
oorkom dat uw zwemwater besmet raakt, zwemwater wat uit balans is kan u of uw kinderen ziek maken!
ool Power chloortabletten lang 1 kg
oeveelheid concentratie: 1 kg
0 grams tablet
oorkom besmet zwemwater
wemwater wat uit balans is kan u of uw kinderen ziek maken!
hloor werkt op zijn best samen met PH-min en PH-plus

 

Omschrijving van Wehkamp

Deze 1kg pot Mini Quick bevat langzaam oplossende chloortabletten (20gr), die zorgen voor continue desinfectie van zwembadwater. Doordat deze tabletten langzaam oplossen, wordt de werkzame stof gereguleerd afgegeven. Als het tablet compleet is opgelost, is het tijd voor een nieuwe. Voordat je het water gaat behandelen met chloortabletten is het belangrijk dat de pH waarde op peil (tussen 7,2-7,6) is. Deze Mini Quick tabletten is uitsluitend gebruiken in combinatie met een chloordrijver. Afhankelijk van de grootte van het zwembad is het mogelijk 2 tabletten tegelijk in de chloordrijver te doen. Dit product mag je nooit mengen met andere chemicaliën. Bijzondere gevaren: oxiderend, bijtend.

 

Omschrijving van Vidaxl

Deze flacon van 1 kg Pool Power Mini bevat tabletten van 20 gram, die 90% active chlorine bevatten. Dit zijn langzaam oplossende tabletten die voor voortdurende desinfectie zorgen en gebruikt kunnen worden met de Speedy Pool Chlorinator. Het verkomt dat uw zwembadwater verontreinigd raakt en gaat tevens de vorming van algen aanzienlijk tegen. De basis van een goede waterbehandeling bestaat uit circulatie, filtratie en tevens chemische toevoegingen. Dit betekent dat circulatie en filtratie alleen niet voldoende zijn om het water schoon te houden. De meeste grotere vuildeeltjes worden door het filter opgevangen, terwijl de achterblijvende bacteriën, schimmels en virussen een directe bedreiding van de gezondheid van de zwemmer opleveren. Dit maakt dat deze chlorine tabletten noodzakelijk zijn voor elk zwembad.

 

Omschrijving van Alternate

Pool Power Mini 20 gr. zijn langzaam oplossende desinfectie tabletten, die zorgen voor continu desinfectie van zwembadwater. Toelatingsnummer 11798 N. Altijd eerst de pH-waarde corrigeren tussen 7,2 en 7,6. Nooit mengen met andere (zwembad) chemicali?n. Bijzondere gevaren: oxiderend, bijtend. Uitsluitend gebruiken in combinatie met een chloordrijver. Verpakking 1 kg.

 

Omschrijving van Blokker

Met deze Pool Power Long Mini-tabletten zorg je voor helder en verfrissend zwemwater. De verpakking bevat 1 kilogram tabletten.

 

Omschrijving van Xolt

Natriumtrichloorcyanuraat, 90% actief chloor, 20 grams tablet. Langzaam oplossende tabletten die zorgen voor een continue desinfectie. Ideaal voor kleine baden en whirlpools. Deze chloortabletten kunnen gebruikt worden met de Speedy Pool Chlorinator

50 tabletten van 20 gram voor desinfectie en algenbestrijding
Inhoud 1 kg

 

Omschrijving van Haxo

Pool Power Mini Chloortablet 20 Gram - 1 kg

 


Pool Power Desinfectie Tabletten Long Mini 1 kg kopen