Opblaasbare 4 - Persoons PureSpa Jet Massage(Ø 191cm, H 71cm )


31% korting Opblaasbare 4 - Persoons PureSpa Jet Massage(Ø 191cm, H 71cm ) online kopen


Van € 899,00   Voor 618,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Verzendkosten: Gratis vanaf 35 euro
  Bezorging: Voor 16:30 besteld, morgen in huis
  € 899,00 € 618,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 75 euro
  Bezorging: 1-3 werkdagen
  € 799,00 € 699,00

 • Bezorging door: DHL, PostNL
  Verzendkosten: 5,95 euro
  Bezorging: Binnen 2 tot 5 werkdagen
  € 876,44 € 736,45


Opblaasbare 4 - Persoons PureSpa Jet Massage(Ø 191cm, H 71cm ) online

Product informatie:
- Merk: Intex
- Afmeting: ± Ø diameter 191cm x 71cm hoog
- Capaciteit: 795 Liter inhoud
- Materiaal: gelamineerd PVC
- Aantal personen: 4
- Vorm: rond
- Kleur: zwart
- Voeding bubble air blower: 220V-240V
- Vermogen bubble air blower: 800 Watt
- Voeding heater: 220V-240V
- Vermogen heater: 2200 Watt
- Flow Rate: 1,741 Liter per uur
- Temperatuur: 20°C~40°C
- Verwarmings capaciteit: 1.5°C ~ 2.5°C per uur
- Bubble jets: 120 stuks
- Verbruik Hard Water System: 10 Watt
- Afmeting verpakking: 71cm breed x 49cm diep x 114cm hoog
- Aangeraden luchtdruk: 0.083 BAR (1,2 PSI)
- Aansluiten op geaard stopcontact met minimaal 3x 1,5 mm2 stroomkabel
- Gewicht: ca. 64 KG
- Garantie: 1 jaar rechstreeks via Intex


- Eenvoudig Controlepaneel:
Het display is eenvoudig en van een aantal opties voorzien. Linksboven ziet u de knop om het bubbelsysteem te activeren. Daaronder staat de knop om het filtersysteem aan te zetten. Aan de onderzijde van het display staan de knoppen om de temperatuur hoger of later te zetten. Met de knop rechtsboven zet u de verwarming aan. De knop daaronder is een Celsius/Farenheit schakelaar.


- Sterke zijwanden:
Dankzij de Fiber-Tech techniek is het materiaal van de SPA extreem sterk. Bij het zitten op de rand van de SPA zakt deze nauwelijks in. Dit in tegenstelling tot SPA's van de meeste andere merken.


- Hard Water Treatment systeem:
Met de ingebouwde waterontharder van Intex wordt het kalk en andere schadelijke mineralen in het water geneutraliseerd en opgevangen. Hierdoor is het water een stuk zachter voor uw huid, kleren en tast het water het Intex Pure Spa systeem niet aan.


- Handvaten met grip:
De sterke handvaten met grip zorgen ervoor dat de SPA eenvoudig verplaatsbaar is.


- Inclusief isolatie afdekzeil:
Het meegeleverde afdekzeil zorgt ervoor dat het warmteverlies minimaal is.


- Inclusief grondzeil:
Het grondzeil beschermd de SPA tegen scherpe voorwerpen en optrekkende koude.


- Inclusief Chloordrijver:
In het pakket zit een chloordrijver. Handig om chloorblokjes in te doen die het water zuiver houden.

- Inclusief 2 Filter Cartridges:
Met een filter cartridge blijft de Spa mooi schoon.

Pure ontspanning met slechts één druk op de knop! Dat is wat de PureSpa serie van Intex u biedt. Deze PureSpa jet massage is een superieure jacuzzi uitgevoerd met een unieke Fiber-Tech constructie. Deze honderdduizenden fiberdraden zorgen voor ultieme stabiliteit en stevigheid van uw spa. Naast het Jet Massage werking is deze SPA ook voorzien van een hardwatersysteem. De zijwanden zijn voorzien van de Intex Durabeam techniek. Dat geeft de Intex SPA een verbluffend sterke zijwand. Op bij het zitten op de rand van de SPA geeft deze nauwelijks mee. De spa is vervaardigd uit 0.84 mm dik gelamineerd PVC en heeft een diameter van 191cm. Met een hoogte van 71 cm en een capaciteit van 795 liter heeft deze jacuzzi plaats voor vier volwassenen. U kunt de Jet Spa makkelijk bedienen dankzij het geavanceerde bedieningspaneel. De PureSpa jet massage is voorzien van vier ingebouwde krachtige jetstralers die zorgen voor een ontspannen massage. De watertemperatuur stelt u door de ingebouwde verwarming eenvoudig in tussen de 20°C en 40 °C.

 

Omschrijving van Opblaaszwembad

Deze Intex PureSpa Jet Massage is een opblaasbare jacuzzi van zeer sterke kwaliteit. De jacuzzi is uitgevoerd met een unieke Fiber-Tech constructie. Honderdduizenden zeer sterke draden zorgen voor ultieme stabiliteit en stevigheid van de jacuzzi. In opgeblazen toestand kunnen vier personen moeiteloos op de rand de jacuzzi zitten zonder dat deze inzakt.


De jacuzzi is voorzien van een krachtig verwarmingselement die tot circa 40 graden kan verwarmen. De vier ingebouwde krachtige jetstralen zorgen voor een ontspannende massage.

Pure ontspanning met slechts één druk op de knop! Dat is wat de Opblaasbare jacuzzi PureSpa serie van Intex u biedt. Deze PureSpa Jet massage is een superieure jacuzzi uitgevoerd met een unieke Fiber-Tech constructie. Honderdduizenden zeer sterke draden zorgen voor ultieme stabiliteit en stevigheid van uw spa. In opgeblazen toestand kunnen vier personen moeiteloos op de rand de spa zitten zonder dat deze inzakt, in tegenstelling tot opblaas jacuzzi's van andere merken.


Het ingebouwde hardwatersysteem zorgt ervoor dat het kalk in het water wordt geneutraliseerd en daardoor zachter op de huid aanvoelt. U heeft bovendien minder kans op kalkaanslag in uw spa waardoor deze nog langer meegaat.


De opblaasbare spa is vervaardigd uit 0,84 mm dik gelamineerd PVC en heeft een diameter van 191 cm. Met een hoogte van 71 cm en een capaciteit van 795 liter heeft deze opblaas jacuzzi plaats voor 4 volwassenen. U kunt de Jet Massage Spa makkelijk bedienen dankzij het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel. Deze opblaas jacuzzi is voorzien van 4 ingebouwde krachtige en verwarmde jetstralen die zorgen voor een ontspannende massage. De watertemperatuur stelt u door de ingebouwde verwarming eenvoudig in tussen de 20 °C en 40 °C.


Eigenschappen van deze opblaasbare jacuzzi: • Snel op te zetten (ca. 15 minuten)

 • Geschikt voor 4 personen

 • Ingebouwde cartridge filterpomp en hardwatersysteem

 • Fiber-Tech® constructie

 • Inclusief isolerend grondzeil en opblaasbaar afdekzeil

 • Inclusief chloordrijver

 • Inclusief 2 filtercartridges

 • Inclusief opbergtas


Handleiding

Van deze Intex Spa is de handleiding online verkrijgbaar. Klik hier
om deze te downloaden. In de handleiding staat alle informatie die u nodig hebt om de Spa op te zetten, te gebruiken en op te bergen na het seizoen.


 

Omschrijving van Athleteshop

Pure ontspanning met slechts één druk op de knop! Dat is wat de PureSpa serie van Intex u biedt. Deze PureSpa jet massage is een superieure jacuzzi uitgevoerd met een unieke Fiber-Tech constructie. Deze honderdduizenden fiberdraden zorgen voor ultieme stabiliteit en stevigheid van uw spa.

Naast het Jet Massage werking is deze SPA ook voorzien van een hardwatersysteem. De zijwanden zijn voorzien van de Intex Durabeam techniek. Dat geeft de Intex SPA een verbluffend sterke zijwand. Op bij het zitten op de rand van de SPA geeft deze nauwelijks mee.

De spa is vervaardigd uit 0.84 mm dik gelamineerd PVC en heeft een diameter van 191 cm. Met een hoogte van 71 cm en een capaciteit van 795 liter heeft deze jacuzzi plaats voor vier volwassenen. U kunt de Jet Spa makkelijk bedienen dankzij het geavanceerde bedieningspaneel. De PureSpa jet massage is voorzien van vier ingebouwde krachtige jetstralers die zorgen voor een ontspannen massage. De watertemperatuur stelt u door de ingebouwde verwarming eenvoudig in tussen de 20 °C en 40 °C.

De SPA wordt geleverd met bijpassend afdekzeil. Dit afdekzeil bevat een opblaasbare ring (ter grootte van de binnenafmeting van de SPA voor extra isolatie. De warmte wordt door het water zo beter vastgehouden en het warmteverlies aan de bovenzijde is minimaal. We adviseren daarom altijd het afdekzeil meteen op de SPA te leggen na gebruik. Ook wordt de SPA geleverd mét isolerend grondzeil. Deze zorgt ervoor dat de warmte niet wegloopt aan de onderzijde. Daarnaast beschermt het grondzeil de SPA tegen scherpe voorwerpen of slijtage.

 


Opblaasbare 4 - Persoons PureSpa Jet Massage(Ø 191cm, H 71cm ) kopen