Intex zwembad(400x200cm )


36% korting Intex zwembad(400x200cm ) online kopen


Van € 449,00   Voor 289,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 449,00 € 289,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 449,00 € 306,99

 • Bezorging door: PostNL, DHL, GLS of DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 99.999,00 € 326,95


zwembad(400x200cm ) online

Dit rechthoekige Prism Frame zwembad van Intex is 400 x 200 cm groot en is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Het zwembad is van een dermate kwaliteit dat deze geschikt is van beginnende zwemmers tot complete buurt feesten! Montage Voor het monteren van dit zwembad wordt er een DVD meegeleverd waar alle stappen je eenvoudig worden uitgelegd en voorgedaan. Alle benodigde materialen zijn meegeleverd, je hoeft er enkel nog zelf water in te doen voordat je kunt spelen. De montagetijd is ongeveer 45minuten. Het frame van het zwembad is gemaakt van zeer sterk gepoedercoat staal en is makkelijk te installeren. Filterpomp Er wordt een filterpomp meegeleverd welke je kunt gebruiken ter reiniging van je zwembad. Deze filter reinigt je gehele zwembad in ongeveer 4 uur. Ladder Voor het in - en uitgaan van het zwembad zul je over de 100 centimeter hoge rand moeten komen. Hiervoor wordt een ladder meegeleverd welke je aan de rand kunt bevestigen. Reperatieset Het zwembad is sterk genoeg om tegenaan te leunen, maar, mocht deze door het leunen of door het intensieve gebruik toch onverhoopt lek raken, kun je deze makkelijk zelf herstellen. Er wordt namelijk een reparatieset meegeleverd waarmee je kleine scheuren kunt repareren. Kleurstelling De lichtblauw/grijze kleurstelling is zeer modern en past in bijna iedere tuin. De kleurstelling is veel zachter dan de meeste (blauwe) zwembaden en is daardoor minder opvallend. De binnenkant van het zwembad heeft een mozaiek patroon. Ondertegels Het wordt aangeraden om bij dit zwembad ondertegels aan te schaffen. Deze tegels voorkomen rotting en schimmelvorming, bieden bescherming tegen oneffenheden / scherpe oppervlaktes én hebben een isolerende werking voor het zwembadwater. Met één pak van 50x50cm ondertegels (8st.) kun je een oppervlakte van 2m² afdekken. Om het gehele zwembad op ondertegels te plaatsen is het belangrijk om voldoende tegels aan te schaffen. Voor dit zwembad zijn hiervoor 4 pakken voldoende.

 

Omschrijving van Fonq

Heerlijk zwemmen doe je tegenwoordig gewoon in je achtertuin met het PrismFrame zwembad van Intex. Het zwembad is groot genoeg voor de hele familie en wordt geleverd inclsuief praktisch ladder en een filter voor schoon water. Laat de zomer maar komen

 

Omschrijving van Xolt

Een zwembad dat ruim en stevig is met een oogstelend design. Een van de favorieten uit het assortiment van Intex is de Intex Prism Frame Pool. Bij dit zwembad wordt een sterke cartridge filterpomp en zwembadtrap bijgeleverd. Het zwembad heeft sterk materiaal en het is geschikt voor jarenlang zwemplezier. Uit voorgaande seizoenen is het het populaire zwembad.


Kenmerken • Sterke Liner: 3-laags PVC met gerasterde polyester tussenlaag

 • Stabiel frame van gegalvaniseerd staal

 • 32 mm aansluitingen voor filterpomp

 • Binnen 45 minuten klaar om te vullen


Formaat & Gewicht • 400 x 200 cm, 100 cm hoog

 • Capaciteit 6.836 liter

 • Gewicht: 67,9 kg

 • Formaat verpakking: 116 x 51 x 49 cm


Inhoud verpakking • Rechthoekige zwembadliner

 • Stalen frame, bestaande uit 12 U-vormige zijsteunen

 • Intex cartridgefilterpomp 2,27 m3

 • Bijpassende ladder

 


Intex zwembad(400x200cm ) kopen