Intex opblaaszwembad Ocean Reef met filter 305 x 76 cm59,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 4 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 21:00 besteld volgende dag in huis
  € 59,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 6,95 euro per bestelling
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 142,95 € 70,95

 • Bezorging door: PostNL, DHL, GLS of DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 99.999,00 € 75,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 75 euro
  Bezorging: 1-3 werkdagen
  € 89,95


Intex opblaaszwembad Ocean Reef met filter 305 x 76 cm online

Omschrijving van Internet toys

Intex opblaaszwembad Ocean Reef met filter Dit Easy Pool zwembad van Intex biedt ruimte voor het hele gezin. En easy is hij zeker! Je blaast de rand binnen tien minuten op. En als je er weer genoeg van hebt is hij binnen een mum van tijd weer opgeborgen. Op de zijkanten van het zwembad staan super leuke afbeeldingen van de oceaan. Bij het zwembad zit een cartridge filterpomp, hierdoor blijft het zwembad schoon. Specificaties zwembad: Kleur: blauw Materiaal: pvc Vorm: rond Diameter: 305 cm Hoogte: 76 cm Capaciteit: 3853 liter Gewicht: 8,4 kg Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Specificaties filterpomp: Stroomverbruik: 12 volt Capaciteit: 2271 liter per uur Koppeling: 32 mm slang

 

Omschrijving van Xolt

Intex zwembad met oceaanprint Ø 305 cm

 

Omschrijving van Opblaaszwembad

Vele zomers lang waterplezier met dit Intex Easy Set Zwembad. Door de levensechte oceaanprint onweerstaanbaar voor de kids! Het zwembad past prima in een achtertuin, maar is ruim en groot genoeg voor het hele gezin. Een groot voordeel van dit zwembad is dat het zeer eenvoudig op te zetten is. Binnen max. 10 min. is het zwembad klaar om gevuld te worden. Dit zwembad wordt geleverd met een cartridge filterpomp.Dit Intex Easy Set zwembad heeft een mooie oceaanprint, die het bad net even leuker maakt dan alle andere Easy Set zwembaden! Handig op te zetten en snel gebruiksklaar. Het Easy Set Zwembad met oceaanprint is ook verkrijgbaar met een 12V cartridge filterpomp. Deze pomp zorgt voor filtratie en circulatie, waardoor het water lekker schoon blijft. Binnen max. 10 min. is het zwembad klaar om gevuld te worden.
Kenmerken

 • Geschikt voor 5-6 personen

 • Sterke Liner: 3-laags PVC met gerasterde polyester tussenlaag

 • 32 mm aansluitingen voor filterpomp

 • Al binnen 10 minuten klaar om te vullen!
Formaat & Gewicht • 305 cm doorsnee, 76 cm hoog

 • Capaciteit 3853 liter

 • Gewicht met filterpomp: 10,9 kg
Inhoud verpakking • Ronde zwembadliner

 • Afdichtdoppen en leegloopventiel

 • Intex cartridgefilterpomp 1,25 m3
Easy Set voor iedereen geschikt


Voor een Easy Set zwembad betaalt u nooit te veel. Daarbij is het gebruiksgemak bij deze modellen het grootst van alle Intex zwembaden. Dit maakt de Easy Sets toegankelijk voor iedereen. Alle Easy Set zwembaden beschikken over de juiste aansluitingen voor een eventuele filterpomp. Voor het opblazen van de luchtring gebruikt u het extra grote luchtventiel. Dit ventiel is voorzien van een terugslagklepje, zodat de lucht die ontsnapt bij het sluiten van het ventiel geminimaliseerd wordt. De materiaaldikte van de luchtring is 0,27 mm.Materiaal voorzien van 3 sterktelagen


Het materiaal van de Easy Set zwembaden is zeer sterk. Dat is ook nodig voor de enorme hoeveelheid water die in het zwembad zit. De liner bestaat uit drie lagen, waarvan de middelste een ruitmotief bevat. Dit maakt het geheel van de liner zeer sterk. Het zwembad kan op deze manier tegen een stootje!


De dikte van de liner is op de bodem 0,25 mm en bij de zijwand 0,50 mm. Het materiaal is niet alleen bestand tegen benzine, olie en zout water, maar vooral ook tegen slijtage en zonlicht!
Cartridge filterpomp 1,25 m3 per uur


Bij dit Easy Set zwembad wordt een cartridge filterpomp (formaat: zeer klein) meegeleverd. Het is belangrijk dat de filterpomp onder het waterniveau wordt geplaatst. In de pomp stroomt het water door een fijnmazig filter. Alle vuiltjes die groter zijn dan het filter blijven achter en worden zo uit het water gefilterd.


Het is wel raadzaam om een aantal losse zwembadfilters (type H
) bij te bestellen. Een cartridge gaat ongeveer 2 weken mee.Stabiliteit zonder ondersteuning voor optimaal zwemplezier


De gepatenteerde Easy Set zwembaden zijn zo vormgegeven, dat de zwembaden zo stabiel mogelijk zijn, zonder dat ze nog extra worden ondersteund door storende metalen steunen.
Binnen 10 minuten klaar om te vullen


Het opzetten van het Easy Set zwembad Ø 305 cm is zeer gemakkelijk, u heeft daar niet meer dan 10 minuten voor nodig. De opblaasbare rand blaast u vol met lucht. U kunt dan direct beginnen met vullen. Door de opblaasrand gaat het zwembad vanzelf rechtop staan naarmate er meer water in het zwembad loopt. Ons advies is om aan het einde van het zwembadseizoen uw Easy Set zwembad af te breken, aangezien deze niet winterhard is. Het afbreken van dit zwembad gaat net zo eenvoudig als het opzetten: Sluit uw tuinslang aan op het meegeleverde leegloopventiel om het water weg te laten lopen. Hierna kunt u het zwembad eventueel schoonmaken en goed laten drogen. Vervolgens kunt u het zwembad volgens instructies opbergen.


1. Bepaal de plaats waar het zwembad moet komen te staan

2. Blaas de rand van het zwembad vol met lucht

3. Uw Intex Easy Set zwembad is nu klaar om gevuld te worden. Door het vullen neemt het zwembad zijn definitieve vorm aan.

 


Intex opblaaszwembad Ocean Reef met filter 305 x 76 cm kopen