Intex Opblaasbare Jacuzzi Jet Massage 6 personen


11% korting Intex Opblaasbare Jacuzzi Jet Massage 6 personen online kopen

Van € 899,00   Voor 799,00
Status: Leverbaar.

Intex Opblaasbare Jacuzzi Jet Massage 6 personen online

Deze Intex PureSpa Jet Massage is een opblaasbare jacuzzi van zeer sterke kwaliteit. De jacuzzi is uitgevoerd met een unieke Fiber-Tech constructie. Honderdduizenden zeer sterke draden zorgen voor ultieme stabiliteit en stevigheid van de jacuzzi. In opgeblazen toestand kunnen vier personen moeiteloos op de rand de jacuzzi zitten zonder dat deze inzakt.


De jacuzzi is voorzien van een krachtig verwarmingselement die tot circa 40 graden kan verwarmen. De 6 ingebouwde krachtige jetstralen zorgen voor een ontspannende massage.

Pure ontspanning met slechts één druk op de knop! Dat is wat de Opblaasbare jacuzzi PureSpa serie van Intex u biedt. Deze PureSpa Jet massage is een superieure jacuzzi uitgevoerd met een unieke Fiber-Tech constructie. Honderdduizenden zeer sterke draden zorgen voor ultieme stabiliteit en stevigheid van uw spa. In opgeblazen toestand kunnen vier personen moeiteloos op de rand de spa zitten zonder dat deze inzakt, in tegenstelling tot opblaas jacuzzi's van andere merken.


Het ingebouwde hardwatersysteem zorgt ervoor dat het kalk in het water wordt geneutraliseerd en daardoor zachter op de huid aanvoelt. U heeft bovendien minder kans op kalkaanslag in uw spa waardoor deze nog langer meegaat.


De opblaasbare spa is vervaardigd uit 0,84 mm dik gelamineerd PVC en heeft een afmeting van 201x210 cm. Met een hoogte van 71 cm en een capaciteit van 1.098 liter heeft deze opblaas jacuzzi plaats voor 6 volwassenen. U kunt de Jet Massage Spa makkelijk bedienen dankzij het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel. Deze opblaas jacuzzi is voorzien van 6 ingebouwde krachtige en verwarmde jetstralen die zorgen voor een ontspannende massage. De watertemperatuur stelt u door de ingebouwde verwarming eenvoudig in tussen de 20 °C en 40 °C.


Eigenschappen van deze opblaasbare jacuzzi:  • Snel op te zetten (ca. 15 minuten)

  • Geschikt voor 6 personen

  • Ingebouwde cartridge filterpomp en hardwatersysteem

  • Fiber-Tech® constructie

  • Inclusief isolerend grondzeil en opblaasbaar afdekzeil

  • Inclusief chloordrijver

  • Inclusief 2 filtercartridges

  • Inclusief opbergtas


 


Intex Opblaasbare Jacuzzi Jet Massage 6 personen kopen