Intex Easy Set Pool Set Zwembad 244x76 cm met Pomp


41% korting Intex Easy Set Pool Set Zwembad 244x76 cm met Pomp online kopen


Van € 79,99   Voor 46,99
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 12 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
  € 79,99 € 46,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 84,95 € 50,60

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 89,95 € 57,95

 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 57,99

 • Bezorging door: DHL, PostNL
  Verzendkosten: 5,95 euro
  Bezorging: Binnen 2 tot 5 werkdagen
  € 99,33 € 60,40

 • Bezorging door: Kuehne+Nagel, UPS, DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 79,95 € 60,50

 • Bezorging door: PostNL, DHL, GLS of DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 99.999,00 € 60,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro
  Bezorging: Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  € 67,64

 • Bezorging door: DHL,DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  € 69,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 35 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 75,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 17:30 besteld, morgen in huis
  € 75,95

 • Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 23.00 besteld, morgen in huis
  € 89,95


Intex Easy Set Pool Set Zwembad 244x76 cm met Pomp online

Lekker afkoelen op een warme zomerdag doe je in dit ronde Easy Set Pool zwembad van Intex van 244 x 76 cm.

 

Omschrijving van Fonq

De Intex Easy Set is het ultieme zwembad voor de hele familie. Het bad is gemakkelijk op te zetten en al binnen 10 a 15 minuten klaar om te vullen met water. Dankzij de ingebouwde 12 volt filterpomp is het water altijd schoon en zwemklaar.

 

Omschrijving van Wehkamp

Deze Intex Easy set is een zeer compleet zwembad met een doorsnee van 244 cm voor gegarandeerd zwemplezier in jouw eigen achtertuin! Echt easy, want in een handomdraai (ca. 10 minuten) staat het zwembad klaar om gevuld te worden. Met de bijgeleverde instructie-DVD kan er helemaal niets meer misgaan. Haal de zwemkleding maar tevoorschijn. Ondertegels Het wordt aangeraden om bij dit zwembad ondertegels aan te schaffen. Deze tegels voorkomen rotting en schimmelvorming, bieden bescherming tegen oneffenheden / scherpe oppervlaktes én hebben een isolerende werking voor het zwembadwater. Om het gehele zwembad op ondertegels te plaatsen is het belangrijk om voldoende tegels aan te schaffen. Voor dit zwembad zijn hiervoor 3 pakken voldoende. Kenmerken: - Krachtige, veilige 12 volt filterpomp voor optimaal helder en hygiënisch water - Opblaasbare rand voor de juiste vorm en stabiliteit - Handig reparatiesetje voor het eenvoudig verhelpen van onverhoopte lekkages - Vervaardigd uit duurzaam PVC met een gerasterde binnenlaag

 

Omschrijving van Alternate

De Intex Easy Set Pool ? 244 x 76 cm biedt een verfrissing voor warme dagen, met plezier voor de hele familie gegarandeerd. De inhoud bedraagt bij een vulling van 80% 3.853 liter met een waterdiepte van ongeveer 58 cm. Het opzetten van het zwembad is erg eenvoudig, je vult de opblaasbare rand en het zwembad is in slechts 10 minuten klaar is om met water gevuld te worden. Doordat de opblaasrand gevuld is met lucht, komt het zwembad vanzelf omhoog naarmate er water in stroomt. Voor de optimale filtering van het zwembad wordt een 12 V cartridge filterpomp meegeleverd welke een capaciteit van 1.250 liter per uur heeft.

 

Omschrijving van Athleteshop

Intex Easy set Pool, voorzien van 12V filterpomp.

Details

 • Afmetingen: 244 x 76 cm
 • Het zwembad heeft een watercapaciteit van 2419 liter

 

Omschrijving van Vidaxl

Het 28112GN Intex Easy Set zwembad wordt geleverd met een pomp met een capaciteit van 1250 liter per uur. Dit zwembad bestaat uit drie lagen gelamineerd PVC met gaas. Sluit een tuinslang aan op het ventiel om het zwembad snel en gecontroleerd leeg te laten lopen. Lees de handleiding zorgvuldig door en creëer een veilig situatie bij het zwembad. Dit zwembad is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 jaar en ouder. Levering bevat: 1 x zwembad, 1 x filterpomp, 1 x handleiding.

 

Omschrijving van Xolt

Het Easy Set zwembad is toch wel één van de allerfijnste uitvindingen op zwembad gebied. Al binnen 10 minuten is dit zwembad gebruiksklaar! Een ideale oplossing voor warme zomerdagen. Dit zwembad wordt geleverd met filterpomp. Het is dan niet nodig om het water te verversen. De filterpomp zorgt ervoor dat het water altijd schoon blijft.

 

Omschrijving van Winkelvansinkel

Het Easy Set zwembad is toch wel één van de allerfijnste uitvindingen op zwembad gebied. Al binnen 10 minuten is dit zwembad gebruiksklaar! Een ideale oplossing voor warme zomerdagen. Dit zwembad wordt geleverd met filterpomp. Het is dan niet nodig om het water te verversen. De filterpomp zorgt ervoor dat het water altijd schoon blijft.
 
Intex:
Intex heeft eigen fabrieken in China. Daar worden zowel de beste kwaliteit vinyl + alle producten voor binnenshuis en buitenshuis geproduceerd volgens de allerlaatste technieken en kwaliteitsnormen.
Intex bied u de beste kwaliteit tegen een lage prijs!

 

Omschrijving van Kampeerwereld

De Easy Set Pool van Intex is gemaakt uit meerdere lagen PVC voor extra stevigheid. Het zwembad is voorzien van een 12 V filterpomp die het water van je zwembad reinigt. De pomp word buiten het zwemblad geplaatst, het water wordt door middel van de meegeleverde slangen door de pomp geleid. Alleen de bovenste rand van het zwembad hoef je maar op te blazen en dan kan je het bad gaan vullen met

 

Omschrijving van Sportbeer

Intex Easy set Pool, met een afmeting van 244 x 76 cm.

 

Omschrijving van Lil

Zwembad Easy Set - 244 x 76 cm - incl filter - Intex Intex Easy set Pool, met een afmeting van 244 x 76 cm. Voorzien van 12V filterpomp. Het zwembad heeft een watercapaciteit van 2419 liter. Eventueel kan een vervangend artikel / filter worden aangeschaft dit artikel is ook terug te vinden op de website LiL.nl.

 


Intex Easy Set Pool Set Zwembad 244x76 cm met Pomp kopen