Interline Chloortabletten 10 KG


3% korting Interline Chloortabletten 10 KG online kopen


Van € 139,95   Voor 135,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: PostNL, DHL, GLS of DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 139,95 € 135,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 5,99 euro
  Bezorging: Binnen 1 tot 3 werkdagen
  € 145,51

 • Bezorging door: PostNL
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 155,95


Interline Chloortabletten 10 KG online

Langzaam oplossende chloortabletten van 200 gram, voor de regelmatige dosering. Geschikt voor zowel hard als zacht water. In een extra grote verpakking van 10 kg.

 

Omschrijving van Heuts

Het kraanwater waarmee u het zwembad heeft gevuld, blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Als u het water niet behandelt, zal het snel vervuilen en/of groen worden en kunnen er ziektekiemen ontstaan. Interline Chloortabletten desinfecteren uw zwembadwater en beschermen tegen bacteriën en algen. Long 90 tabletten is een zeer langzaam oplossend desinfectering product voor zacht tot hard water.
Long 90 tabletten worden gebruikt als continue dosering van uw zwembad. Chloortabletten dienen, bij normale dosering, altijd in een chloordrijver of de skimmer gedaan te worden.
Organische chloortabletten. 
Langzaam oplossend.
Verkpakking 10 KG
De 200 grams tabletten zijn ideaal voor de grotere zwembaden. Ze lossen iets minder snel op dan 20 grams tabletten en zijn goed voor het reguliere onderhoud van uw zwembad. U heeft een grote chloordrijver voor deze tabletten nodig. 
Wilt u meer weten over het gebruik van chloor in uw zwembad of meer tips en oplossingen voor het schoonhouden van het zwembad? Bekijk dan onze zwembad reinigingspagina.

 

Omschrijving van Soundsandvisions nl

Langzaam oplossende chloortabletten van 200 gram, voor de regelmatige dosering. Geschikt voor zowel hard als zacht water. In een extra grote verpakking van 10 kg.

 


Interline Chloortabletten 10 KG kopen