Interline Chloorgranulaat/Chloorpoeder 10 KG


100% korting Interline Chloorgranulaat/Chloorpoeder 10 KG online kopen


Van € 99.999,00   Voor 126,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 5 webshops


 • Bezorging door: PostNL, DHL, GLS of DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 99.999,00 € 126,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 75 euro
  Bezorging: 1-3 werkdagen
  € 129,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 75 euro
  Bezorging: 1-3 werkdagen
  € 129,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 5,99 euro
  Bezorging: Binnen 1 tot 3 werkdagen
  € 145,51

 • Bezorging door: PostNL
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 149,95


Interline Chloorgranulaat/Chloorpoeder 10 KG online

Shock 55 Granulaat.Organisch, snel oplosbaar poedervormig chloor, voor hard en zacht water. Voor snelle en directe desinfectie van zwemwater.In een extra grote verpakking van 10 kg.

 

Omschrijving van Opblaaszwembad

Dit Shock 55 Granulaat van Interline is een desinfectiepoeder dat snel oplost in zacht en hard water. U gebruikt het als eerste dosering bij een nieuw zwembad, als shockbehandeling voor uw zwembad of met regelmatige dosering als onderhoud.


Dit granulaat zorgt er onder meer voor dat bacteriën die resistent zijn tegen chloor alsnog worden vernietigd. Daarnaast voorkomt het algengroei en verwijderd het ongewensten chlooraminen. Deze stoffen uit chloor veroorzaken bijvoorbeeld prikkende ogen of een sterke chloorlucht.


Wilt u meer informatie over het doseren en het gebruik van dit granulaat, bekijk dan hier het doseerschema
.


Let op: Houd zwembad chemicaliën zoals granulaat buiten bereik van kinderen. Neem bovendien de aanwijzingen op de verpakking in acht en gebruiken niet zonder advies verschillende merken en/of chemicaliën door elkaar.

 

Omschrijving van Wohi

Shock 55 Granulaat. Organisch, snel oplosbaar poedervormig chloor, voor hard en zacht water. Voor snelle en directe desinfectie van zwemwater. In een extra grote verpakking van 10 kg.

 

Omschrijving van Heuts

Snel oplossend chloorshock 63%. Speciaal voor het toedienen van een shock behandeling aan uw zwembad of whirlpool.
Shock 63 Granulaat is een snel oplossend desinfecterend product voor zacht tot hard water. Interline Shock 63 Granulaat kan gebruikt worden als eerste dosering bij een nieuw zwembad of als een continue dosering voor om de dag of als schokbehandeling wanneer het zwemwater ernstig uit balans is door o.a.
Vernietiging van bacteriën en andere micro-organismen die een resistentie opgebouwd hebben tegen de gebruikelijke hoeveelheden chloor. 
Voorkomen van algengroei. 
Vernietiging van ongewenste chlooraminen (de veroorzakers van de chloorlucht en oogirritatie). 
 
Los de aanbevolen hoeveelheid granulaat op in een 10 liter emmer lauw warm water voordat u het toevoegt aan het zwembad. Maximaal 250 gram granulaat per emmer water per keer. Voeg chloor toe aan het water, niet andersom. Wij adviseren u om in de avond na het zwemmen het chloor aan het water toe te voegen. Laat na een schokbehandeling de pomp 24 uur draaien. Wij adviseren u om na een schokbehandeling ten minste 12 uur niet te zwemmen. Het chloorgehalte van het zwembad behoort zich tussen de 2 en 5 ppm te bevinden. 1,6 gram verhoogt het chloorgehalte van 1 m3 (1.000 liter), met ongeveer 1 ppm. 
Na behandeling kunt u met de chloordrijver en de normale chloortabletten ervoor zorgen dat het chloor in uw zwembad op peil blijft.
Door de poedervorm lost chloorshock heel snel op wat dus ideaal is als het zwemwater snel een oppepper nodig heeft bijvoorbeeld na een onweersbui. 
Meer weten over chloor of uw zwemwater in goede conditie houden? Bekijk dan onze zwembad reinigingspagina.

 

Omschrijving van Soundsandvisions nl

Shock 55 Granulaat.Organisch, snel oplosbaar poedervormig chloor, voor hard en zacht water. Voor snelle en directe desinfectie van zwemwater.In een extra grote verpakking van 10 kg.

 


Interline Chloorgranulaat/Chloorpoeder 10 KG kopen