Gre Zwembadverwarming 3800 W BC3800865,04
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 4 webshops


 • Bezorging door: Kuehne+Nagel, UPS, DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 865,04

 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 879,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 879,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 879,00


Gre Zwembadverwarming 3800 W BC3800 online

Deze Gre-zwembadverwarming kan het water van uw zwembad verwarmen tot een bepaalde temperatuur, die vooral ideaal is als u het zwembad op koude dagen wilt gebruiken. De zwembadverwarming beschikt over een Toshiba compressor en een ecologisch verwarmingssysteem dat is gebaseerd op de extractie van energie van de buitenlucht om water te verwarmen. Ontdooien wordt automatisch geregeld door het omkeerbare systeem. De zwembadverwarming is alleen geschikt voor temperaturen boven 5 ° C. De levering bevat een zwembadverwarming, een afdekzeil voor winterbescherming, een drukmeter en een digitaal bedieningspaneel.

 

Omschrijving van Alternate

Warmtepomp 3, 8 Kw met kunststof omkasting voor zwembaden. Het ontdooien wordt automatisch geregeld dankzij het omkeerbare systeem. Toshiba compressor. Incl.. Manometer en digitale besturing. Effici?nt systeem: voor elke gebruikte kW worden er 5 gegenereerd. Ecologisch door het gebruikt van de omgevingswarmte. Alleen geschikt bij temperaturen boven 5? C. Cover ter bescherming in de winter wordt eveneens meegeleverd.

 

Omschrijving van Wehkamp

Het gebruik van een warmtepomp, zoals deze 3,8 kW van Gre, is een gemakkelijke manier om je zwembad te verwarmen. De warmtepomp werkt als een omgekeerde airco en verwarmt het water tot ongeveer 28° C, afhankelijk van de buitentemperatuur. De warmtepomp kan niet gebruikt worden bij een buitentemperatuur onder de 5° C. Dan zal zich namelijk ijs vormen op de verdamper. Het is verstandig om de warmtepomp dan uit te schakelen. Het duurt meerdere dagen voordat de warmtepomp zijn gewenste temperatuur heeft bereikt. Deze warmtepomp heeft een kunststof omkasting. Hij is voorzien van een Toshiba compressor en beschikt over een manometer en digitale besturing. De pomp is ecologisch vanwege het gebruik van de omgevingswarmte, van elke gebruikte kW worden er 5 gegenereerd. De warmtepomp wordt inclusief cover geleverd voor bescherming tijdens de winter. Let op! De warmtepomp mag niet werken zonder dat de filterpomp werkt. Als de filterpomp wordt gereinigd moet de warmtepomp uitgeschakeld zijn. Kenmerken: - Vermogen: 3,8 kW - Max. inhoud zwembad: 12.000 liter

 


Gre Zwembadverwarming 3800 W BC3800 kopen