Gre Zwembad(350cm )


6% korting Gre Zwembad(350cm ) online kopen


Van € 319,00   Voor 299,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 319,00 € 299,00

 • Bezorging door: Kuehne+Nagel, UPS, DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Binnen 2 werkdagen
  € 318,99

 • Bezorging door: PostNL, jetverzendt
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, op werkdagen voor 14:00 besteld, binnen 28 uur verzonden
  € 328,99

 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 329,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 329,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 21:00 besteld volgende dag in huis
  € 344,50


Zwembad(350cm ) online

Dit zwembad uit de Ibiza serie van Gre is een 350cm groot stalen bad, wat garant staat voor jaren speelplezier. Dit zwembad is enkel bedoeld voor plaatsing bovengronds en wordt geleverd inclusief een speciaal filter voor het onderhoud van het zwembad. Plaatsing Om dit zwembad in de tuin te plaatsen is er wel de nodige ruimte nodig. Je hebt, gezien de grootte van het bad, ongeveer 400x400cm aan ruimte nodig voor een juiste plaatsing. Meelevering Alle belangrijke onderdelen worden meegeleverd. Zoals genoemd het speciale filter voor het onderhoud van het zwembad, maar er wordt ook een (veiligheids) trap mee geleverd. Deze trap heeft 2x 2 treden en kan dus zowel binnen als buiten het zwembad worden geplaatst. Onderhoud Om jarenlang van dit bad te blijven genieten is het belangrijk deze regelmatig te reinigen. Dit gebeurt al voor een gedeelte met de filter cartridge die meegeleverd wordt, maar nog belangrijker is het om een goed afdekzeil aan te schaffen. Hiermee voorkom je dat er blad, dieren of troep door een regenbui in het zwembad komt. Wanneer de winter aantreedt, is het belangrijk om het bad te legen. Hierdoor voorkom je beschadigingen door vorst.

 

Omschrijving van Vidaxl

Deze Gre zwembadset Ibiza is een uiterst handige oplossing om tijdens de zomer lekker te kunnen zwemmen in de tuin. Dit ronde zwembad is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een blauwe PVC-voering van 0,3 mm dik. Hij heeft een watercapaciteit van 7.690 L en wordt geleverd met een verwijderbare ladder. Het zandfilter wordt buiten het zwembad geplaatst en bevat een patroon dat vervangen kan worden indien nodig, het patroon is apart verkrijgbaar. De zwembadset is geschikt voor bovengrondse installatie. Deze set wordt geleverd met een zwembad, een ladder en een zandfilter met een stroomsnelheid van 2.000 L/u. De installatie duurt ongeveer 1,5 uur met 2 personen.

 

Omschrijving van Warentuin

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 50 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Zwembad Ibiza rond 350 Gre Aqua - fun. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Zwembad Ibiza rond 350 Gre Aqua - fun, uit het assortiment kleine zwembaden, koop hem gemakkelijk en snel online!

 

Omschrijving van Alternate

Ibiza van Gre Pool is een prima bad voor een scherpe prijs. Alleen voor plaatsing bovengronds. Dit witte stalen wand bad wordt als set geleverd met blauwe overlap liner 30/100, cartridge filter 2 m?/u en trap met 2 x 2 treden. Het filter wordt opgehangen aan de buitenzijde van het bad en bevat een cartridge. Deze cartridge kunt u indien nodig vervangen en is los verkrijgbaar. Het onder en boven profiel is 3,5 cm. Inhoud 7.690. Afmeting: 350 x 90 cm.

 

Omschrijving van Blokker

Het Ibiza zwembad van Gre is een rond bad met een diameter van 350 cm. Dit bad met witte, stalen wand wordt als set geleverd met blauwe overlap liner 30/100, cartridge filter 2 m³/u en trap met 2 x 2 treden. Het filter wordt...

 


Gre Zwembad(350cm ) kopen