Chloortabletten

Het water wat u in het zwembad gebruikt blijft helaas niet zo helder en niet zo betrouwbaar als het was. Als u het water niet op de juiste manier behandelt zal het snel groen worden. Daarnaast zullen er ziektekiemen ontstaan en wordt u water dus vuil. 

Zwembad chloortabletten in uw zwembad zorgt voor desinfectie van het zwemwater. U bent met het gebruik van chloortabletten dan beter beschermd tegen bacteriën en algen. Chloortabletten zijn geschikt voor hard en zacht water. Zwembad chloortabletten worden doorgaans gebruikt in een skimmer of chloordrijver

Chloortabletten kopen

Hieronder een overzicht van alle chloortabletten voor zwembaden die online te koop zijn. Klik op het zwembad chloortablet voor meer informatie of om het zwembad chloortablet te bestellen.

Chloorshock

Als u een zogenoemde zwembad chloorshock wilt toepassen kunt u het beste chloorgranulaat (poeder) toevoegen. De shockbehandeling zorgt voor een directere aanpak.

Zwembad zwavelzuur

Zwembad zwavelzuur wordt gebruikt om de PH waarde van het water te verlagen.

Alle soorten zwembadchloor

Naast chloortabletten zijn er meerdere verschillende soorten zwembad chloor. Denk aan vloeibaar zwembad chloor, chloorgranulaat en chloorpoeder.