Chloordrijvers

Een zwembad chloordrijver chloordispenser of zwembad chloor vlotter wordt gebruikt voor de toevoeging van chloortabletten als behandeling van uw zwembadwater.

De dispenser voor chloortabletten / chloordrijver wordt gebruikt voor geleidelijke dosering. Chloortabletten kunnen ook in de skimmer worden gedaan inplaats van de chloordrijver. Als u geen skimmer in uw zwembad heeft dan is een chloordrijver de beste oplossing. 

Chloordrijvers worden vaak gebruikt voor intex zwembaden, bestway zwembaden of spa's. De chloordrijvers zijn geschikt voor alle soorten chloortabletten en hebben vaak een instelbare dosering. De chloordrijver zorgt dat er continue de juiste hoeveelheid chloor aan uw zwembad wordt toegedient. 

Waarom een chloordrijver

Gebruik van chloortabletten zonder chloordrijver is af te raden. De tabletten kunnen op de bodem van uw zwembad voor verkleuring en aantasting zorgen. 

Chloordrijver kopen

Wilt u een chloordrijver of chloortabletten dispenser kopen? Hieronder een overzicht van chloordrijvers die online te koop zijn. Klik op de zwembadpomp voor meer informatie en om de chloordrijver te bestellen.