Aquaforte warmtepomp AQF


Aquaforte warmtepomp AQF online kopen

3.899,00
Status: Leverbaar.

Aquaforte warmtepomp AQF online

Deze Aquaforte warmtepomp onderscheidt zich door een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Deze Aquaforte warmtepomp is gemaakt van hoogwaardige componenten tegen een zeer mooie prijs. De behuizing is van ABS kunststof/gepoedercoat en is voorzien van een timerfunctie. De warmtepomp produceert niet alleen een zeer laag geluidsniveau maar u kunt hem ook als koeler/chiller gebruiken!   • Hoogrendement (uitzonderlijk laag verbruik COP MAX 5.5)

  • Werking ook bij lage buitentemperaturen (-10°c) 

  • SIKA Flow-schakelaar 

  • Dubbele bediening op toestel of op afstand 

  • Ampère 14,31

  • Capaciteit 17kW

  • Bassin 60-80m³


Aquaforte warmtepomp - Dé oplossing 


De Aquaforte warmtepomp is de meest voordelige en efficiënte oplossing. Al schijnt de zon niet, dan zit deze pomp alsnog vol met energie. De warmtepomp beschikt niet alleen over comfort en welzijn, maar u bespaart aanzienlijk meer op uw energiekosten! De pomp is de meest innoverende warmptepomp in zijn prijsklasse. Er wordt gebruik gemaakt van de meest moderne technieken met koelmiddel 410a en een titanium warmtewisselaar. U maakt op deze manier optimaal gebruik van uw zwembad en verlengt u het zwemseizen van begin mei tot eind september. De Aquaforte warmtepomp is zeer eenvoudig te installeren zowel voor nieuwbouw als renovatie. 


Aquaforte warmtepomp - Het werkingsprincipe


De werking van een warmtepomp is grotendeels gebaseerd op het natuurkundig principe, dat indien men een gas comprimeert tot een hogere druk, de temperatuur stijgt. In een warmtepomp wordt het gas in een gesloten systeem gecomprimeerd door en compressor. Het gecomprimeerde gas, ca. 60 graden, wordt door een titanium warmtewisselaar gestuurd waardoor aan de secundaire zijden het zwembadwater stroomt. Nadat het gas zijn warmte heeft afgegeven aan het zwembadwater, wordt de druk van het gas verlaagd door middel van expansie. Na het verlagen van de druk is de temperatuur van het gas laag en kan er weer nieuwe (duurzame) energie uit de buitenlucht worden toegevoegd door middel van de verdamper. De warmtepomp haalt op deze manier warmte uit de lucht. 

 


Aquaforte warmtepomp AQF kopen